NooitZat Producties is een videoproductie bedrijf gevestigd in Alkmaar.


Ik produceer veelal korte (promotie)video's, documentaires van cultuur-maatschappelijke projecten en ondersteun bij de ontwikkeling van nieuwe formats en kijkersonderzoeken. 

Door de kennis die ik op doe bij mijn universitaire opleiding (Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam) te combineren met mijn creativiteit weet ik het totale proces van (online) televisie maken te overzien en ben ik in staat om tot originele invalshoeken te komen. 
Door mijn studie ben ik er nog meer van overtuigd geraakt dat media een beslissende rol hebben in hoe we naar onszelf en naar elkaar kijken. De media hebben een groot potentieel. Hierin vind ik het belangrijk om te onderzoeken hoe de machtsstructuren liggen. Wie mag bepalen wat we zien? En op welke manier? Hoe worden mensen in beeld gebracht?

Ik ben enorm geïnteresseerd in de ontwikkeling van televisie naar online platformen zoals Youtube en Videoland, alsook de representatie van de realiteit, waaronder actualiteiten programma’s en reality TV.
Enkele van de onderwerpen waar ik papers over heb geschreven zijn: fatshaming in de massamedia, discoursanalyse van de verslaggeving van de NOS tijdens de Amsterdam Pride Parade 2019. Daarnaast heb ik een kijkersonderzoek gedaan naar Dragrace Holland en heb ik de invloed van de verdienmodellen van Youtube op de creativiteit van producenten onderzocht en een talkshow gemaakt. 

NooitZat producties heeft de afgelopen maanden video’s geproduceerd voor oa. Showman’s Fair Alkmaar, de SDG’s van Innovatieraad Alkmaar, KuubFestival en WomanLink Vrouwendag 2021.

Ik word enthousiast van wilde plannen, grote dromen en een aanstekelijke passie. Stuur me een bericht via het contactformulier om die plannen samen concreet te maken!